



〈L522〉春巻き 640円
(テイクアウト620円)
thick soup with vegetable and pork on top of fried rice

〈L512〉焼き餃子 530円
(テイクアウト520円)
Minced pork and beancurd with red pepper sauce on top pf fried rice

棒棒鶏(蒸し鶏の冷菜) 900円
(テイクアウト880円)
〈121〉胡麻味噌辛子ソース
With spicy sesame sause
〈123〉巴蜀風ソーフ
With szechuan style seuce
〈122〉葱油ソース
With green onion oil

〈124〉松花皮蛋(ピータン) 900円
(テイクアウト880円)
Preserved egg

〈L521〉焼売 690円
(テイクアウト670円)
Round fried meet dumplings

〈131〉海哲皮(くらげの冷菜) 950円
(テイクアウト930円)
Cold jerry fish

〈512〉蛋花湯(玉子スープ) 430円
(テイクアウト420円)
Egg soup
〈114〉その日のおつまみ 〜420円
Small dish for alcohol
〈L512〉ワンタン 580円
(テイクアウト570円)
Dumping soup
〈132〉叉焼(チャーシュー) 900円
(テイクアウト880円)
Rice(regular serving)
〈513〉栗米湯(コーンスープ) 430円
(テイクアウト420円)
Rice(large serving)
〈511〉素菜湯(野菜スープ) 430円
(テイクアウト420円)
Rice(regular serving)